0-24 Autómentés és Autószállítás Németországból

0-24 Autómentés és Autószállítás Németországból

0-24 Autómentés és Autószállítás Németországból

0-24 Autómentés és Autószállítás Németországból

0-24 autómentés és non stop autószállítás Németországból ötszemélyes autómentő terepjárókkal, 100.000 € rakomány biztosítással!

Autómentésre, vagy autószállításra van szüksége Németországból?
Ötszemélyes autómentőink egyikével az év minden napján azonnal indulunk Önért, lerobbant , vagy sérült autójáért és az autó négy utasáért Németország bármelyik területére.
Ötszemélyes autómentő terepjáróinkkal a nap minden szakában, 0-24 óráig indulásra készen fogadjuk hívását.
A hívást követően azonnal indulunk!
3.5 tonna összsúlyú autószállító trélereinkkel 4.7 méter tengelytávig és 2.6 tonna raksúlyig tudjuk elvégezni az autómentés illetve az autószállítás feladatát. Tevékenységünkbe tartozik az autómentés, autószállítás, terepjáró mentés, kisbusz mentés és a furgon mentés is L3 hosszméretig.

Amennyiben a kisbusz vagy furgon mérete meghaladja az L3 ( kb 5.5 – 6 m) hosszméretet, akkor 8 méteres trélerrel végezzük el az autómentést vagy autószállítást, aminek maximum 2.5 tonna lehet a raksúlya.
Minden autómentőnk rendelkezik egész éves Magyar, Osztrák, Szlovák és Cseh autópálya matricával, így ezek költsége sem terheli az Ön pénztárcáját, nálunk ezek díja nem kerül felszámításra.
Hívjon és azonnal indulunk!
Az autómentést és autószállítást Németországból műszaki hiba, vagy töréskár esetén is megoldjuk.
Műszaki hiba felléphet egy autóalkatrész kopása miatt, de a félretankolás sem ritka, amikor a dízel autóba benzint tankolunk és az autó motorja megáll.
Ha műszaki hiba miatt kényszerül megállásra a Németországi autópályán, akkor azonnal kapcsolja be a vészvillogót, és húzódjon le a leállósávba úgy, hogy a lerobbant autó minél távolabb kerüljön a használatban lévő forgalmi sávoktól.A rögzítőfékkel biztosítsa a meghibásodott autót, majd a láthatósági mellény felvétele után tegye ki az elakadásjelző háromszöget az autó mögött olyan távolságra, hogy azt az autópályán száguldó járművek sofőrjei már messziről észrevegyék.
Az utasok is vegyék magukra a láthatósági mellényt, majd ezután a szalagkorláton kívül eső, biztonságos területen keressenek várakozásra alkalmas helyet.

Ne feledjük, hogy a statisztikák szerint kb 20 perc a túlélési esély a leállósávban!
A fentiek után kerülhet sor autómentő hívására és az autómentés Németországból történő megrendelésére:
Az alábbi információkra lesz szükségünk, hogy elkezdődhessen az autómentés Németországból:
1. A lerobbant autó pontos helyét kell meghatároznunk.
Ha nem tudjuk pontosan behatárolni az autó helyzetét, akkor nagy segítséget nyújt a telefonunkon lévő GPS, mivel minden GPS térképen van “Helyzet megosztása”, vagy “Pozíció megosztása” funkció, amit a térkép menüjében találunk.
A pozíciónkat küldjük el a kiszemelt autómentő vezetőjének SMS- ben, Viberen, vagy bármelyik üzenetküldési lehetőségen keresztül, mert ezután az autómentő pontosan Önökre fog találni.
2. Az autómentő sofőrjének tudnia kell a lerobbant autó utasainak a számát, mert a legtöbb autómentő csak két utast tud befogadni.
Ha a lerobbant autóban utasok is vannak a sofőrön kívül, akkor érdemes autómentő terepjárót keresni, mert azok többnyire 5-7 személyesek, és sokkal kényelmesebbek az autómentő teherautóknál.
3. Közölni kell az autómentő sofőrrel az autó súlyát és típusát. Az önsúlyt megtaláljuk a forgalmi engedély “G” pontjában. Tapasztalt autómentő már az autó típusa alapján tudja az autó önsúlyát, amit lényegesen megnövelhet az autóban lévő csomagok tömege is.
A legtöbb autómentő kisteherautóra maximum 1300 – 1450 Kg súlyú autót tehetünk, hogy az összsúlya ne haladja meg a 3.5 tonnát, ezért csak kisebb autók szállítására alkalmasak biztonságosan.

Amennyiben a fent leírtnál nagyobb autót kell szállítani, akkor terepjáró autómentőt kell hívni, mert azok másik terepjárót, nagyobb személyautót, kisbuszt és furgont is biztonságosan tudnak menteni akár 2.8 tonna raksúlyig, túlsúly nélkül.
Az autószállítás szempontjából a fenti paraméterek nagyon fontosak!
4. A következő, nagyon fontos információ, hogy az üzemképtelen autó kerekei gurulóképesek e.
Balesetkor előfordul a futómű sérülése, minek következtében egy vagy több kerék kifordul vagy megszorul, nem képes forogni.
A modernebb autók elektromos kézifékkel vannak felszerelve. Ezeknél elég egy kisebb elektromos probléma ahhoz, hogy ne tudjuk kioldani a kéziféket, vagy ne tudjuk üres állásba tenni az automata váltót.
Ilyen esetekben speciális autómentő felszerelésekre van szükség, mint például a gurító kocsi, amit a forgásképtelen kerekek alá szoktunk elhelyezni emelő segítségével. Ezekkel az autómentő eszközökkel tudjuk kiküszöbölni a nem forgó kerekek által okozott, az autómentést és autószállítást nehezítő problémákat.
Balesetmentes utat kíván Önnek a Hazaviszlek Autómentő!