0-24 autómentő M0 – Non stop autómentés M0 – Bikázás

0-24 autómentő M0 – Non stop autómentés M0 – Bikázás

0-24 autómentő M0 - Non stop autómentés M0 - Bikázás

0-24 autómentő M0 – Non stop autómentés M0 – Bikázás

Autómentő M0 vállalkozásunk az év minden napján 0-24 óráig rendelkezésére áll az M0 autóút teljes szakaszán, valamint autómentést végzünk Magyarország és Európa teljes területén.

Autómentő járműveink kapacitása 2.6 tonna raksúlyig terjed, így nem okoz gondot a furgon mentés, kisteherautó mentés, kisbusz mentés és a terepjáró mentése sem.
Ötszemélyes és nagyon kényelmes autómentő terepjáróink egyikével a sérült, vagy lerobbant autó négy utasát is felár nélkül hazavisszük az M0 autóútról Magyarországon belül és külföldre, vagy Európa bármelyik országából Magyarországra.
Autómentés M0, terepjáró mentés, kisbusz mentés, furgon mentés, bikázás, kábeles indítás az M0 autóút teljes vonalán.
Az autómentés során járműve tapasztalt autómentő kezekben lesz, nem kell tartania a mentett autó további sérüléseitől.
Amennyiben gondja akad az M0 autóúton, határozza meg a pontos tartózkodási helyét, hogy az autómentő késedelem nélkül megtalálja Önt.
Ha nem tudja meghatározni az aktuális helyzetét az M0 autóúton, akkor a telefonján lévő navigáció igénybevételével könnyedén megoszthatja pozícióját az autómentő vezetőjével, mindössze a GPS megfelelő menüpontján keresztül kell egy sms – Viber, vagy WhatsApp üzenetet küldenie az autómentő telefonszámára.

Ha esetleg nem találja a megfelelő menüpontot, autómentő kollégánk szívesen nyújt telefonos segítséget a helymeghatározáshoz és ezután azonnal megkezdődhet az autómentés folyamata, az autómentő könnyen megtalálja Önt az M0 bármelyik szakaszán.
Az autóút átépítése végett sokszor kaotikus állapot uralkodik az M0 déli szakaszán, de telephelyünk elhelyezkedéséből adódóan, több másik útvonal igénybevételével, lényegesen le tudjuk rövidíteni a kiérkezési időt.
Autómentő járműveink egész éves autópálya matricával rendelkeznek Magyarországon, így ennek költsége sem terheli az Ön pénztárcáját.
Minden autómentés felkérésre egyedi árajánlatot adunk, teljesen kizárt bármilyen “rejtett” költség.
Szállítmány biztosítással rendelkezünk, így nagy értékű járművét is biztonságban tudhatja. Az eddig megtett néhány millió Km alatt még egyszer sem kellett igénybe venni a biztosítást, minden mentett és szállított autó egyetlen általunk okozott karcolás nélkül érkezett rendeltetési helyére.
Hívjon bizalommal 0 – 24 óráig, a hívást követően az autómentő azonnal indul Önért, autójáért és a jármű négy utasáért.

Balesetmentes utat kíván Önnek a Hazaviszlek Autómentő!