0-24 autómentő Szigethalom – Non stop autómentés Szigethalom

0-24 autómentő Szigethalom – Non stop autómentés Szigethalom

0-24 autómentő Szigethalom - Non stop autómentés Szigethalom

0-24 autómentő Szigethalom – Non stop autómentés Szigethalom

0-24 autómentés Szigethalom környékén, autószállítás és non stop autómentő Szigethalmon, valamint Magyarország és Európa teljes területén.

Szigethalmon, vagy Szigethalom bővebb vonzáskörzetében lerobbant, üzemképtelenné vált, balesetben megsérült, vagy frisen vásárolt autóját az Ön által kívánt helyre szállítjuk a megfelelő autómentő eszközeinkkel.
Szigethalmi Autómentő szolgáltatásunk az év minden napján, 0-24 óráig rendelkezésére áll. Ötszemélyes autómentő terepjáróink egyikével a mentett autó négy utasát is felár nélkül hazavisszük.
Szigethalmi autómentő tevékenységünk egész Pest megyére, valamint Magyarország teljes területére és Európa minden országára kiterjed.
Autómentés Szigethalom, terepjáró mentés, kisbusz mentés, furgon mentés, bikázás, kábeles indítás.
Nem számítunk fel autópálya díjat, nincsenek rejtett költségek, minden autómentő autónk egész éves autópálya matricával rendelkezik.
Autómentő járműveink kapacitása 2.6 tonna raksúlyig terjed, így nem okoz gondot a furgon mentés, kisteherautó mentés, a terepjáró mentés és a kisbusz mentése sem L3 hosszméretig, ami körülbelül a Ducato Maxi méretnek felel meg.
Ötszemélyes és nagyon kényelmes autómentő terepjáróink egyikével a sérült, vagy lerobbant autó négy utasát is hazavisszük a Szigethalmon belül, Magyarország minden településére és külföldre, vagy Európa bármelyik országából Magyarországra.
Amennyiben autómentésre van szüksége Szigethalom környékén, határozza meg a pontos tartózkodási helyét, hogy az autómentő késedelem nélkül megtalálja Önt.
Autómentő kollégáink sokéves tapasztalata a garancia arra, hogy az autómentés közben járművét nem érik további sérülések, azt a felvételkori állapotában adjuk át rendeltetési helyén.

Hívjon most, azonnal indulunk!