0-24 Autómentő, Autómentés és tréleres Autószállítás Horvátországból

0-24 Autómentő, Autómentés és tréleres Autószállítás Horvátországból

0-24 Autómentő, Autómentés és tréleres Autószállítás Horvátországból

0-24 Autómentő, Autómentés és tréleres Autószállítás Horvátországból

0-24 autómentés és autószállítás Horvátországból, ötszemélyes autómentő terepjárókkal 2,8 tonna raksúlyig azonnal, 100.000 € szállítmány biztosítással!

Autómentés Horvátországból és autószállítás Horvátországból tevékenységünk keretén belül a hét minden napján 0-24 óráig, azonnal tudunk indulni Önért Horvátország bármelyik pontjára. A lerobbant, vagy balesetben megsérült autót és négy utasát haza tudjuk szállítani ötszemélyes autómentő terepjáróinkkal.
Három autómentő terepjáróval, két 5 méteres – 3,5 tonnás és egy 8 méteres 3,5 tonnás autószállító trélerrel állunk rendelkezésére a hét minden napján és ünnepnapokon is 0-24 óráig. Segélyhívó autómentő telefonszámunkat éjjel nappal hívhatja, mi valóban non stop autómentők vagyunk!

Autószállító trélereinkkel 2-5 és 2,8 tonna raksúlyig tudjuk vállalni az autómentést Horvátország bármelyik területéről, legyen az sima autómentés, terepjáró mentés, furgon mentés, vagy kisbusz mentés, de a hajószállítást is szívesen vállaljuk a tengerre, vagy onnan haza.
A Horvátországi autómentés folyamán csak a fizetőkapuknál fizetendő útdíjat kell kifizetni, de nem számolunk fel Magyarországi autópálya használati díjat, sem rakodási díjat, sem kiállási díjat, ezek nem terhelik az Ön pénztárcáját.
Minden esetben azonnal indulunk Önért és a lerobbant vagy sérült autójáért, valamint családtagjaiért, utasaiért. Kényelmes autómentő terepjáróinkkal nem kell kötelező pihenőidőket tartani, így csak a tankolás miatt kell megállni az út folyamán.
Horvátországban az utazás időtartama nagyban függ az autópálya, a fizetőkapuk és a határforgalom nagyságától. Mindig maximálisan törekszünk a táv legrövidebb időn belüli, azonban biztonságos megtételére, hiszen mindannyiunkat hazavárnak.
Amint megérkezett az autómentő, azonnal elkezdjük az autómentést, és 15 percen belül már indulhatunk is haza. Súlyosan sérült futómű esetén kb 20 – 30 percet vesz igénybe az autó trélerre rakása, de ezen idő alatt Ön nyugodtan megihat egy kávét, amennyiben van rá lehetőség a közelben, de ha kéri, szívesen viszünk Önnek – Önöknek.
Amennyiben az út szélén, vagy egy üres parkolóban kénytelen várakozni az autómentő érkezésére a nagy melegben, nyugodtan jelezze az autómentőnek ha szüksége van valamire. Tudunk vinni ételt, ásványvizet, üdítőt, vagy éppen sört és cigarettát, bármit aminek hiányát érzi és nem sérti a helyi törvényeket.

Olyan helyzet is előfordult, hogy a nyaralás helyszínén, a nyaralás kezdetekor lépett fel műszaki hiba az autón. Ebben az esetben, hogy ne legyenek helyhez kötve az üdülés alatt, tudunk vinni egy bérautót, a rosszat pedig haza tudjuk szállítani akár az otthonába, akár az Ön által megjelölt szervizbe, így a hazaérkezésükkor már nagy eséllyel meg lesz javítva a lerobbant autó.
Ha lakókocsit vontató autója hibásodott meg, akkor két lehetőséget tudunk prezentálni. Az egyik lehetőség, hogy viszünk egy vonóhorgos autót, amivel haza tudja vontatni a lakókocsit, mi pedig tréleren hazahozzuk a lerobbant autót. A másik lehetőség, hogy trélerrel kivisszük az egyik autómentő terepjárónkat a sofőrrel együtt, majd az egyik terepjáró haza vontatja a lakókocsit, a másik terepjáró pedig a megüresedett tréleren elhozza a műszaki hibás autóját. Mindenre tudunk kínálni kézenfekvő megoldást, soha senkit nem hagyunk bajban!
Büszkén mondhatjuk, hogy a Hazaviszlek Autómentő minden ügyfele 100%-ban meg volt elégedve autómentő szolgáltatásunkkal, mindenki elégedetten érkezett meg otthonába.
Ha segítségre szorul, hívjon bizalommal, garantálom, hogy nem fog bennünk csalódni!
Balesetmentes közlekedést és széles utat kíván Önnek a Hazaviszlek Autómentő!