0-24 autómentő Vecsés – Non stop autómentés Vecsés – Bikázás

0-24 autómentő Vecsés – Non stop autómentés Vecsés – Bikázás

0-24 autómentő Vecsés - Non stop autómentés Vecsés - Bikázás

0-24 autómentő Vecsés – Non stop autómentés Vecsés – Bikázás

0-24 autómentés Vecsés, autószállítás és non stop autómentő Vecsés környékén, valamint Magyarország és Európa teljes területén.

Vecsés körzetében lerobbant, üzemképtelenné vált, balesetben megsérült, vagy frissen vásárolt autóját az Ön által kívánt helyre szállítjuk.
Autómentő Vecsés szolgáltatásunk az év minden napján, 0-24 óráig rendelkezésére áll. Ötszemélyes autómentő terepjáróink egyikével a mentett autó négy utasát is felár nélkül hazavisszük.
Vecsési autómentő tevékenységünk egész Pest megyére, valamint Magyarország teljes területére és Európa minden országára kiterjed.
Autómentőink műszaki hibás, balesetben megsérült és futómű sérült autómentésére is alkalmasak, és szükség esetén darus autómentőt is tudunk biztosítani partner autómentő cégünk bevonásával.
Autómentés. terepjáró mentés, kisbusz mentés, furgon mentés, bikázás, kábeles indítás Vecsés környékén.
Az autómentés igen összetett munka, ezért minden autómentő munkára egyedi ajánlatot adunk.
Az autómentés összegét a mentendő jármű méretétől, elhelyezkedésétől, az esetleges sérülés mértékétől és az autómentés folyamán megtett távolságtól függően számoljuk ki, amely körülbelül 2 percet vesz igénybe.
Nem számítunk fel autópálya díjat, nincsenek rejtett költségek.
Autómentő kollégáink sokéves tapasztalata a garancia arra, hogy az autómentés közben járművét nem érik további sérülések, azt a felvételkori állapotában adjuk át rendeltetési helyén.
Autómentés. terepjáró mentés, kisbusz mentés, furgon mentés, bikázás, kábeles indítás Vecsés környékén, autómentés az M0 autóút teljes szakaszán és autómentés a 4. számú út teljes vonalán.

Hívjon bizalommal, éjjel – nappal azonnal indulunk!