Ózonos fertőtlenítés és 0-24 autómentés

Ózonos fertőtlenítés és 0-24 autómentés

Ózonos fertőtlenítés és 0-24 autómentés

Ózonos fertőtlenítés és 0-24 autómentés

Ózonos klímatisztítás, fertőtlenítés és szagtalanítás.
Kerámía ózongenerátorainkkal vállaljuk személyautók és kisbuszok utasterének, valamint furgonok és kisteherautók rakterének ózonos fertőtlenítését és szagtalanítását.

Mikor és hol végezzük az ózonos tisztítást?
Autómentő szolgálatunk az év minden napján 0-24 óráig rendelkezésére áll, ezért az ózonos kezelést a hét bármelyik napján el tudjuk végezni járművén, csak kattintson ide:
Kérésére házhoz megyünk, Dunaharaszti és Taksony területén belül nem számolunk kiszállási díjat.
Az ózonos klímatisztítás, fertőtlenítés és szagtalanítás eljárást a szolgáltatási területeinken végezzük.
Amennyiben üzemképes autóját kell elszállítani A-ból B-be, akkor az Autómentés és Autószállítás alatt is el tudjuk végezni az ózonos klímatisztítást, fertőtlenítést és szagtalanítást, az ország bármelyik pontján.

Miért ózonnal?
Az ózon a klíma és más egységek megbontása és vegyszerek használata nélkül tisztít, fertőtlenít és szagtalanít.
Az ózon fertőtlenítő hatása mennyiségtől függően 600-szor, 3000 – szer erősebb a klórnál.
Az ózonos tisztítás és szagtalanítás folyamán elpusztulnak a penészgombák, a baktériumok és a vírusok, valamint feloldódnak a légcsatornában lerakódott koromszennyeződések, így az ózonos kezeléssel megelőzhetők, illetve megszüntethetők az allergiás tüneteket okozó tényezők.
Milyen gyakran alkalmazzuk?
A spórák, baktériumok, vírusok és koromszennyeződések a légbeszívó rendszeren keresztül folyamatosan áramlanak az utastérbe. Ezek elszaporodásához időre van szükség, de nem szabad megvárni, amíg telítődik velük a levegőrendszer.
Tapasztalataink alapján az ózonos klímatisztítás, fertőtlenítés és szagtalanítás elvégzése negyedévenként ajánlott, de tavasszal és ősszel mindenképpen elengedhetetlen.
Milyen ózonos kezelések vannak?
Egy normál kezelés 20 percet vesz igénybe, a jármű méretétől és szennyezettségétől függően.
Amennyiben erős cigarettaszagot, vagy kiömlött, de már feltakarított étel szagát kell eltüntetni, akkor megint csak a jármű méretétől függően, 40 – 45 perces ózonos kezelést kell alkalmazni a kifogástalan eredmény érdekében.