Non stop autómentés Pest megye – bikázás

Non stop autómentés Pest megye – bikázás

Non stop autómentés Pest megye - bikázás

Non stop autómentés Pest megye – bikázás

 

0-24 autómentő Pest megye, Bikázás – Autószállítás és Autómentés Pest Megyében, 0-24 autómentő Budapest – Non stop autómentés Budapest 100.000 € rakománybiztosítással!

 

Autómentő Pest megye vállalkozásunk az év minden napján 0-24 óráig rendelkezésére áll az Pest megye minden településén, valamint Autómentést végzünk Magyarország és Európa teljes területén.

Autómentő járműveink kapacitása 2.6 tonna raksúlyig terjed, így nem okoz gondot a furgon mentés, kisteherautó mentés, kisbusz mentés és a terepjáró mentése és vontatása sem.

Ötszemélyes és nagyon kényelmes autómentő terepjáróink egyikével a sérült, vagy lerobbant autó négy utasát is felár nélkül hazavisszük Magyarország bármelyik településére és külföldre, vagy Európa bármelyik országából Magyarországra.

100.000 € szállítmány biztosítással rendelkezünk.

Amennyiben akkumulátora mondja fel a szolgálatot, akkor is bátran hívhat, autómentő szolgáltatásunkba tartozik a bikázás, más szóval kábeles indítás is.

Autómentő járműveink egyike többnyire Dunaharasztiból, az M5 autópálya és az M0 közvetlen közeléből indul, így percek alatt eléri az M5 – M6 – M7 – M1 valamelyik felhajtóját, hogy minél gyorsabban elérje Önt és megkezdje az Autómentést.

Autómentőink műszaki hibás, balesetben megsérült és futómű sérült autómentésére is alkalmasak, és szükség esetén darus autómentőt is tudunk biztosítani partner autómentő cégünk bevonásával.

Az Autómentés során járműve tapasztalt autómentő kezekben lesz, nem kell tartania a mentett autó további sérüléseitől.

Autómentés Pest megye, 0-24 Terepjáró mentés , 0-24 kisbusz mentés és furgon mentés, Bikázás, kábeles indítás.

Az autómentés igen összetett munka, ezért minden autómentő munkára egyedi ajánlatot adunk.

Az Autómentés összegét a mentendő jármű méretétől, elhelyezkedésétől, az esetleges sérülés mértékétől és az Autómentés folyamán megtett távolságtól függően számoljuk ki, amely körülbelül 2 percet vesz igénybe.

Az Autómentést – Bikázást és autószállítást Pest Megyében és az ország bármely területén műszaki hiba esetén minden esetben gond nélkül megoldjuk.

Műszaki hiba felléphet valamelyik autóalkatrész meghibásodásából, elöregedéséből adódóan, de előfordulhat félretankolás miatt is, amikor például a dízel autóba benzint tankolunk.

Ha megállásra kényszerül az autópályán, akkor kapcsolja be a vészvillogót, és húzódjon le a leállósávba úgy, hogy a lerobbant autó minél távolabb kerüljön a használatban lévő forgalmi sávoktól.

Kézifékkel rögzítse a meghibásodott autót, majd a láthatósági mellény felvétele után tegye ki az elakadásjelző háromszöget az autó mögött olyan távolságra, hogy azt az autópályán haladó járművek vezetői időben észrevehessék.

Ha utasok is vannak az autóban, a mellényt Nekik is fel kell venniük, majd ezután a szalagkorláton kívül eső területen várakozzanak az autómentő megérkezésére.

Ne feledjük, hogy a statisztikák szerint, a leálló sávban kb 20 perc a túlélési esély!

Ezek után kerülhet sor autómentő hívására.

Az alábbi információkra lesz szükségünk az Autómentés megkezdéséhez:

1. A lerobbant autó pontos helyét kell meghatároznunk.

Ha nem tudjuk pontosan behatárolni az autó helyzetét, akkor nagy segítséget nyújt a telefonunkon lévő GPS, mivel minden GPS térképen van “Helyzet megosztása”, vagy “Pozíció megosztása” funkció, amit a térkép menüjében találunk.

A pozíciónkat küldjük el a kiszemelt autómentő sofőrjének SMS- ben, Viberen, vagy bármelyik üzenetküldési lehetőségen keresztül, mert ezután az autómentő méterre pontosan Önökre fog találni.

2. Az autómentő vezetőjének tudnia kell a lerobbant autó utasainak a számát, mert a legtöbb autómentő csak két utast tud befogadni.

Ha a lerobbant autóban utasok is vannak a sofőrön kívül, akkor érdemes autómentő terepjárót keresni, mert azok többnyire 5-7 személyesek, és sokkal kényelmesebbek az autómentő teherautóknál.

3. Közölni kell az autómentő sofőrjével az autó súlyát és típusát. Az önsúlyt megtaláljuk a forgalmi engedély “G” pontjában. Tapasztaltabb autómentő már az autó típusának ismeretében tudja az autó önsúlyát, amit lényegesen megnövelhet az autóban lévő utasok és csomagok tömege is.

A legtöbb autómentő teherautóra maximum 1300 – 1500 Kg terhelést tehetünk, hogy az összsúlya ne haladja meg a 3.5 tonnát, ezért többnyire csak kisebb autók biztonságos szállítására alkalmasak.

Amennyiben közepes méretű, vagy nagyobb autót kell szállítani, akkor megint csak érdemes autómentő terepjárót hívni, mert azok másik terepjárót, nagyobb személyautót, kisbuszt és furgont is tudnak menteni akár 2.8 tonna raksúlyig, amibe nem számít bele az utasok súlya.

Az Autómentés és autószállítás szempontjából a fenti paraméterek nagyon fontosak!

4. A következő fontos információ, hogy az üzemképtelen autó kerekei gurulnak e. Balesetkor előfordul a futómű sérülése, minek következtében egy vagy több kerék kifordul, kitörik, vagy nem képes forogni.

Az újabb típusú autóknál elég egy elektromos probléma ahhoz, hogy ne tudjuk kioldani a kéziféket, vagy ne tudjuk “N” állásba tenni az automata váltót. Ilyen esetekben speciális autómentő felszerelésekre van szükség, mint például a gurító kocsi, amit a forgásképtelen kerekek alá szoktunk elhelyezni emelő segítségével, és ezekkel ki tudjuk küszöbölni a beállt kerekek által okozott, az Autómentést és autószállítást nehezítő körülményeket.

Balesetmentes utat kíván Önnek a Hazaviszlek Autómentő!