0-24 autómentő Ócsa – Non stop autómentés Ócsa – Bikázás

0-24 autómentő Ócsa – Non stop autómentés Ócsa – Bikázás

0-24 autómentő Ócsa - Non stop autómentés Ócsa - Bikázás

0-24 autómentő Ócsa – Non stop autómentés Ócsa – Bikázás

0-24 Autómentés Ócsa, autószállítás és Bikázás, non stop autómentő Ócsa környékén, valamint Magyarország és Európa teljes területén.

Ócsa körzetében lerobbant, üzemképtelenné vált, balesetben megsérült, vagy frissen vásárolt autóját autómentő járművünk egyikével az Ön által kívánt helyre szállítjuk.
Autómentő Ócsa szolgáltatásunk az év minden napján, 0-24 óráig rendelkezésére áll. Ötszemélyes autómentő terepjáróink egyikével a mentett autó négy utasát is felár nélkül hazavisszük.
Autómentés – 0-24 Terepjáró mentés – Bikázás – 0-24 kisbusz mentés és furgon mentés – tréleres vontatási szolgáltatás.
Futómű sérült autó mentését is vállaljuk.
Ha akkumulátora lemerült, vagy felmondta a szolgálatot, akkor két lehetőség van az autó elindítására. Az egyik a behúzás – betolás, ami automata váltó esetén nem lehetséges, katalizátoros autó esetében pedig a vontatás vagy tolás közben felgyülemlett üzemanyag hirtelen berobbanása könnyen tönkreteheti a katalizátort.
A másik lehetőség a Bikázás, kábeles indítás. Bikázás folyamán külső áramforrásból táplálunk energiát a lemerült akkumulátorba. A Bikázás során ügyelni kell a munkamenet sorrendjére, valamint a külső áramforrás megfelelőségére, mert komoly károkat okozhat az autó elektromos rendszerében, aminek a javítási költsége az autó értékét is meghaladhatja.
A kisült akkumulátorban durranó gázok képződhetnek amitől a nem megfelelő eljárás esetén az akku felrobbanhat, ezért a Bikázás műveletét érdemes hozzáértőre bízni.
Ha járműve felborult, vagy az alja valamilyen tereptárgyra – műtárgyra felhasalt, akkor mindenképpen autómentőt kell hívni, mert az autó alján lévő drága alkatrészek ( üzemanyag szivattyú, katalizátor, üzemanyagcső, fékcsövek, futómű alkatrészek) sérülést szenvednek, amiknek a javítása – cseréje több százezer forintra rúghat. Ha darus autómentésre van szüksége, hívjon minket, a darus Autómentést is megoldjuk partnercégünk bevonásával.
Vontatási szolgáltatásunk egész Pest megye, valamint Magyarország teljes területére és Európa minden országára kiterjed.
Nem számítunk fel autópálya díjat, nincsenek rejtett költségek.
Autómentő kollégáink sokéves tapasztalata a garancia arra, hogy az autómentés közben járműve nem szenved további sérüléseket, azt a felvételkori állapotában adjuk át rendeltetési helyén.

Hívjon bizalommal, éjjel – nappal azonnal indulunk!