0-24 autómentő M7 – Non stop autómentés M7 – Bikázás

0-24 autómentő M7 – Non stop autómentés M7 – Bikázás

0-24 autómentő M7 - Non stop autómentés M7 - Bikázás

0-24 autómentő M7 – Non stop autómentés M7 – Bikázás

Autómentő M7 vállalkozásunk az év minden napján 0-24 óráig rendelkezésére áll az M7 autópálya teljes szakaszán, valamint autómentést végzünk Magyarország és Európa teljes területén.

Autómentő járműveink kapacitása 2.6 tonna raksúlyig terjed, így nem okoz gondot a furgon mentés, kisteherautó mentés, kisbusz mentés és a terepjáró mentése és vontatása sem.
Ötszemélyes és nagyon kényelmes autómentő terepjáróink egyikével a sérült, vagy lerobbant autó négy utasát is felár nélkül hazavisszük az M7 autópályáról Magyarországon belül és külföldre, vagy Európa bármelyik országából Magyarországra.
100.000 € szállítmány biztosítással rendelkezünk.
Autómentő járműveink egyike többnyire Dunaharasztiból, az M7 autópálya közvetlen közeléből indul, így percek alatt eléri az M7 autópálya valamelyik felhajtóját, hogy minél gyorsabban elérje Önt és megkezdje az autómentést.
Autómentőink műszaki hibás, balesetben megsérült és futómű sérült autómentésére is alkalmasak, és szükség esetén darus autómentőt is tudunk biztosítani partner autómentő cégünk bevonásával.
Az M7 autópályán esedékes autómentés során járműve tapasztalt autómentő kezekben lesz, nem kell tartania a mentett autó további sérüléseitől.
Autómentés. terepjáró mentés, kisbusz mentés, furgon mentés, bikázás, kábeles indítás az M7 autópálya teljes szakaszán Budapesttől Röszkéig és a Román országhatárig.
Az autómentés igen összetett munka, ezért minden autómentő munkára egyedi ajánlatot adunk.
Az autómentés összegét a mentendő jármű méretétől, elhelyezkedésétől, az esetleges sérülés mértékétől és az autómentés folyamán megtett távolságtól függően számoljuk ki, amely körülbelül 2 percet vesz igénybe.
Amennyiben járműve akkumulátora mondja fel a szolgálatot, hívja autómentő segélyszámunkat, a bikázás – kábeles indítás is az autómentő tevékenységeink közé tartozik.
Autómentés M7 – terepjáró mentés – kisbusz mentés – furgon mentés – bikázás – kábeles indítás.
Amennyiben gondja akad az M7 autópályán, határozza meg a pontos tartózkodási helyét, hogy az autómentő késedelem nélkül megtalálja Önt.
Ha nem tudja meghatározni az aktuális helyzetét az M7 autópályán, akkor a telefonján lévő navigáció igénybevételével könnyedén megoszthatja pozícióját az autómentő vezetőjével, mindössze a GPS megfelelő menüpontján keresztül kell egy sms – Viber – WhatsApp üzenetet küldenie az autómentő telefonszámára.

Ha esetleg nem találja a megfelelő menüpontot, autómentő kollégánk szívesen nyújt telefonos segítséget a helymeghatározáshoz és ezután azonnal megkezdődhet az autómentés folyamata, az autómentő könnyen megtalálja Önt az M7 autópálya bármelyik szakaszán.
Autómentő járműveink egész éves autópálya matricával rendelkeznek Magyarországon, Ausztriában, Szlovákiában és Csehországban, így ezek költsége sem terheli az Ön pénztárcáját.
Minden, az M7 autópályáról érkező autómentés felkérésre egyedi árajánlatot adunk, teljesen kizárt bármilyen “rejtett” költség, velünk nem éri kellemetlen meglepetés.
100.000 € szállítmány biztosítással rendelkezünk, így nagy értékű járművét is biztonságban tudhatja. Az eddig megtett néhány millió Km alatt még egyszer sem kellett igénybe venni a biztosítást, minden mentett és szállított autó egyetlen általunk okozott karcolás nélkül érkezett rendeltetési helyére.
Hívjon bizalommal 0 – 24 óráig, a hívást követően az autómentő azonnal indul Önért, autójáért és a jármű négy utasáért az M7 autópálya bármelyik részére.

Balesetmentes utat kíván Önnek a Hazaviszlek Autómentő!