0-24 autómentő M6 autópálya – Non stop autómentés M6 autópálya – Bikázás

0-24 autómentő M6 autópálya – Non stop autómentés M6 autópálya – Bikázás

0-24 autómentő M6 autópálya - Non stop autómentés M6 autópálya - Bikázás

0-24 autómentő M6 autópálya – Non stop autómentés M6 autópálya – Bikázás

Autómentő vállalkozásunk az év minden napján 0-24 óráig rendelkezésére áll az M6 autópálya teljes szakaszán Budapest és Pécs között, valamint autómentést végzünk Magyarország és Európa teljes területén.

Autómentő járműveink kapacitása 2.6 tonna raksúlyig terjed, így nem okoz gondot a furgon mentés, kisteherautó mentés, kisbusz mentés és a terepjáró mentése sem.
Ötszemélyes és nagyon kényelmes autómentő terepjáróink egyikével a sérült, vagy lerobbant autó négy utasát is felár nélkül hazavisszük az M6 autópályáról Magyarországon belül és külföldre, vagy Európa bármelyik országából Magyarországra.
Az M6 autópályán esedékes autómentés során járműve tapasztalt autómentő kezekben lesz, nem kell tartania a mentett autó további sérüléseitől.
Autómentés. terepjáró mentés, kisbusz mentés, furgon mentés, bikázás, kábeles indítás az M6 autópálya teljes szakaszán.
Amennyiben gondja akad az M6 autópályán, határozza meg a pontos tartózkodási helyét, hogy az autómentő késedelem nélkül megtalálja Önt.
Ha nem tudja meghatározni az aktuális helyzetét az M6 autópályán, akkor a telefonján lévő navigáció igénybevételével könnyedén megoszthatja pozícióját az autómentő vezetőjével, mindössze a GPS megfelelő menüpontján keresztül kell egy sms – Viber – WhatsApp üzenetet küldenie az autómentő telefonszámára.

Ha esetleg nem találja a megfelelő menüpontot, autómentő kollégánk szívesen nyújt telefonos segítséget a helymeghatározáshoz és ezután azonnal megkezdődhet az autómentés folyamata, az autómentő könnyen megtalálja Önt az M6 autópálya bármelyik szakaszán.
Autómentő járműveink egész éves autópálya matricával rendelkeznek Magyarországon, Ausztriában, Szlovákiában és Csehországban, így ezek költsége sem terheli az Ön pénztárcáját.
Minden, az M6 autópályáról érkező autómentés felkérésre egyedi árajánlatot adunk, teljesen kizárt bármilyen “rejtett” költség, velünk nem éri kellemetlen meglepetés.
100.000 € szállítmány biztosítással rendelkezünk, így nagy értékű járművét is biztonságban tudhatja. Az eddig megtett néhány millió Km alatt még egyszer sem kellett igénybe venni a biztosítást, minden mentett és szállított autó egyetlen általunk okozott karcolás nélkül érkezett rendeltetési helyére.
Hívjon bizalommal 0 – 24 óráig, a hívást követően az autómentő azonnal indul Önért, autójáért és a jármű négy utasáért az M6 autópálya bármelyik részére.

Balesetmentes utat kíván Önnek a Hazaviszlek Autómentő!